Om Julemandens Værksted

Det er Mette og David Lautrup, der står bag webshoppen Julemandens Værksted, og siden 2010 har de hvert år skrevet en ny julehistorie til børnene. Julemandens Flaskepost fra julemanden Julius.

Julemandens Flaskepost er en personlig julehistorie, om livet i det rigtige Julemandens Værksted, hvor Julius bor sammen med hjælpenisserne Karla og Kalle.

I Julemandens Flaskepost er barnet selv en del af de 24 personlige nissebreve fra selveste Julemanden, hvor barnets oplysninger bliver en del af julehistorien.

Familien Lautrup elsker julen og Julemandens Værksted

David Lautrup har siden han var 19 år optrådt som professionel julemand både i centre og cityforeninger. David optræder også med sin helt egen juletræsfest, hvor han holder fast i traditionen om den gode, gammeldags juletræsfest.

David har også de seneste år været den officielle Julemand i Kolding, hvor Julius kommer sejlende ind i Kolding Fjord med slæbebåden Caspar. Julius bliver festligt modtaget på kajen ved Kolding Havn af rigtig mange glade og forventningsfulde børn. Julius og nissebørnene sætter kursen mod rådhuspladsen i Kolding, hvor Julius optræder for de mange børn og forældre. Borgmesteren i Kolding får til slut tændt det store juletræ, som gennem hele december står og pynter foran Kolding Rådhus.

Julemandens Ankomst Kolding
Julemandens Ankomst Kolding
Julius optræder til Julemandens Ankomst i Kolding
Julemanden Julius ved Julemandens Ankomst i Kolding